четвер, 13 жовтня 2016 07:00

Мочанов вибачився перед Яценюком за наклеп

— Я не називав прізвище Арсенія Петровича. Сказав, що був на дні народження, й там один відомий всім Арсеній відсвяткував перший мільярд. Мені потрібно бути уважнішим до слів, — каже авто­гонщик і волонтер 47-річний Олексій Мочанов 9 жовтня на телебаченні.

Він хоче вибачитися перед екс-прем'єром 42-річним Арсенієм Яценюком.

— Я вирішу з ним це питання під час особистої зустрічі. Потисну руку і вибачусь, — говорить Мочанов. — Я потрапляв у ситуації, коли мене обмовляли. І почуваюся ніяково через те, що озвучив це. У мене, як і в багатьох, хто був на Майдані, залишились питання і претензії до його лідерів. Були речі, які злили. І дуже вчасно люди, яким важливо качати ситуацію недовіри навколо президента, уряду, Верховної Ради, підкинули інформацію про статки колишнього прем'єра. Я — не першоджерело. Я виявився рупором, який це озвучував.

"Історія про міфічний мільярд вдарила не просто по тодішньому прем'єру. А й по владі загалом, — коментують у прес-службі Арсенія Яценюка. — Владу в нас історично не люб­лять. Вона частіше була для українців чужою. І нам важко повірити, що може бути інакше. Тому сьогодні для нас критичне мислення — запорука виживання".

— Зізнання Мочанова, що він збрехав про мільярд Яценюка, ніяк не вплинуло на моє ставлення до нього, — говорить політолог Кирило Сазонов, 39 років. — Для чистоти розкаяння було б правильно, якби він озвучив замовника.

Зараз ви читаєте новину «Мочанов вибачився перед Яценюком за наклеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути