середа, 25 квітня 2012 07:00

Лідерка БЮТ похвалила Яценюка

Юлія Тимошенко з-за ґрат відповіла на питання видання "Дзеркало тижня". Подаємо її вибрані тези.

Чесних виборів не може бути за визначенням. Буде війна без правил.

За партію влади, разом із коефіцієнтом фальсифікації, віддадуть голоси 15-20 відсотків громадян. Все інше зобов'язана отримати опозиція. А це означає — єдиний список. Я маю на увазі об'єднання в один партійний список, ще й "Удару", "Свободи", "Громадянської позиції", "Нашої України".

Найголовніша загроза — самостійний похід "Удару" та "Свободи". Я знаю, і Кличко, і Олег упевнені, що подолають прохідний бар'єр із великим запасом. Я трохи розбираюся в українській політиці й розумію, що жорсткі методи фальсифікацій для того і застосовуються, аби не дати цим двом пройти до Ради. Їх зроблять донорами для Партії регіонів. У сталінські часи кримінальні злочинці, втікаючи з таборів, брали з собою політичних. Їх називали "консерва". Їх просто їли дорогою, в тайзі.

"Свободу" й "Удар" не пустять до парламенту в останню хвилину. Їхні голоси просто перекладуть за ПР, особливо у східних та південних регіонах, де монополія влади в комісіях майже тотальна. Вони контролюють там усе, включно з наглядачами і членами комісій від опозиції.

Список об'єднаної опозиції може очолити Арсеній Яценюк. Він заслуговує на повагу, бо зміг подолати нашу хронічну національно-демократичну хворобу — гетьманство.

Не хотілося б, щоб Віталій Кличко відмовився від участі у виборах мера Києва, бо в такому разі виборів як таких не буде.

Перший крок до справжніх змін — імпічмент Януковичу відразу після перемоги опозиції.

Янукович діє так, як діяли за його керівництва в Донбасі на початку 1990-х: гарний конкурент — мертвий конкурент. Саме так вони зачистили свою вотчину від Щербаня, Брагіна, Момота.

Зараз ви читаєте новину «Лідерка БЮТ похвалила Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути