вівторок, 04 жовтня 2016 06:20

Лещенко пропонує заробляти на проституції

— Проституцію необхідно декриміналізувати й поступово легалізувати. Бо забороняти її — означає боротися з природою людини, — каже народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" 36-річний Сергій Лещенко в інтерв'ю київському інтернет-виданню "Рід".

— Легалізація проституції гарантує соціальний захист тих, хто нею заробляє, і спрямує значні кошти до бюджету. Багато країн це використовують ще й як туристичну принаду. Українці не повинні бути дурніші за ці держави, — про­довжує нардеп.

Також Лещенко підтримує ідею легалізувати одностатеві шлюби:

— Прем'єр Гройсман сказав, що цього ніколи не буде. Це нагадує радянську риторику. Звичайно, в Україні це станеться. Питання лише в тому — коли? Чи буде це 2017 року? Не знаю. Можливо, нинішня Верховна Рада не прийме цей закон, але наступна — точно ухвалить.

Народний депутат виступає і за легалізацію легких наркотиків. А про можливий дозвіл мати вогнепальну зброю каже:

— Я був і залишаюся противником легалізації зброї. Це може принести більше шкоди, ніж користі. Прихильники легалізації зброї мають аргументи на користь такого рішення. Але зараз у США обговорюють можливість обмежити продаж зброї. А там значно вищий рівень безпеки й поваги до правоохоронних органів. Уявляю, чим це може закінчитися в Україні — Диким Заходом.

Зараз ви читаєте новину «Лещенко пропонує заробляти на проституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути