четвер, 16 серпня 2012 05:00

Королевська стала впізнаваною за півроку

— Зі списку "Україна — Вперед!" мені відомі хіба що перша п'ятірка і колишній "бютівець" Євген Суслов. На відміну від більшості політичних сил, у списку переважають нові імена, — каже політолог Віталій Бала, 46 років. — В будь-якому випадку, це на краще. Українці невдоволені нинішніми політиками. Велика кількість депутатів давно повинна вийти на політичну пенсію.

Новій силі дуже складно в стислі терміни здобути 5 відсотків голосів. За півроку провели кампанію, що виконала завдання зробити політсилу Королевської впізнаваною. Процес зростання рейтингу почався тоді, коли об'явили про "народний список", тобто обирали кандидатів "із народу". Популярність росла завдяки спілкуванню з людьми. Якби було більше часу, такі самі результати партія могла б здобути і без значних фінансових вливань.

Ніякої політичної ніші партія Королевської поки що не має. Вона з'явиться, якщо "Україна — Вперед!" матиме певну політичну історію, покаже нові підходи у політиці.

Зараз ви читаєте новину «Королевська стала впізнаваною за півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути