вівторок, 29 листопада 2011 17:58

Злата Огнєвіч зібрала на вечірку одних журналістів
6

Фото: Фото: Тарас Подолян

В понеділок в елітному клубі столиці "D*Lux " українська співачка Злата Огнєвіч презентувала відео на нову пісню "Далеко", яке для неї зняв французький режисер Дідьє Баубіч. Він знімав актрису Наталі Портман для реклами "Dior".

На закритій вечірці співачка зібрала лише представників ЗМІ, щоб подякувати за підтримку її творчості впродовж всього часу. Пригощали вином та канапе із лососем, креветками та овочами.

"Дякую, що проявляєте інтерес до мене і я завжди із задоволенням йду на інтерв'ю до вас. Взагалі я щаслива людина, бо можу займатись улюбленою справою, в мене є прекрасний продюсер Міша Некрасов. Мені пощастило дуже, що маю можливість співати і не хвилюватися з багатьох питань, від яких мене відмежовує моя команда і частина менеджменту", - зазначає на початку зустрічі співачка.

Кліп на пісню "Далеко" знятий уповільненою зйомкою і має багато води.

"Вода очищує. Коли приїжджаю в Судак, іду купаюсь в море. І я дуже хотіла з'єднатися із водою. А ще мені хотілося показати, що я іноді сумую і не завжди посміхаюсь. Бо артисти часто виходять на сцену із хорошим настроєм, залишаючи всі свої проблеми за кулісами. Щодо самих зйомок, то ми були вражені пунктуальністю і чіткою математичною схемою Дідьє Баубіча. Все йшло вчасно і графік абсолютно не порушувався. Бо на зйомки кліпу "Кукушка" в нас пішло перепрацювання на 10 годин. Дідьє їздив на всі тренування, де я скакала на батуті. Знімав все, щоб бачити на що я буду здатна на зйомках", - наголошує співачка.

Разом із Златою на вечірку прийшов її продюсер Михайло Некрасов.

"Ця пісня — Златин дебют. Вона давно пише вірші і музику, але соромилась показувати. Хоча в музичній школі на конкурсі композиторів взяла гран-прі. Але з моєю педантичністю в роботі, цей текст пройшов дуже жорсткий фільтр. Ми над ним трохи посиділи", - зізнається продюсер.

Наприкінці вечірки Злата вживу заспівала кілька пісень.

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч зібрала на вечірку одних журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути