пʼятниця, 21 жовтня 2016 21:14

Заміжня Маша Собко в Нью-Йорку обіймається на публіці з незнайомцем
6

Фото: ІНСТАГРАМ

Українська співачка Маша Собко поїхала в Америку на самоті знімати новий кліп на пісню "Таксі", а чоловіка і доньку залишила вдома. В цей час Маша проводить час у компанії таємничого парубка. Знімки виклала на власній сторінці в Instagram.

Маша ходить по музеях, дивиться на приголомшливі види Нью-Йорка. Потім раптово викладає фотографії з хлопцем в кафе, а після - на зйомках кліпу. Невідомо - це новий залицяльник або просто герой її нового кліпу, але на фото Маша виглядає щасливою. В американському мегаполісі перебуває вже близько десяти днів.

Стало зрозуміло пізніше, справжня причина поїздки Маші Собко в Нью-Йорк - зйомки кліпу на пісню "Таксі". Заради нового відеоролика зірка вирішила перелетіти океан і знайти чоловіка, з яким у кадрі виглядає вельми органічно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт не дає розлучення Анджеліні Джолі

Де саме вона знайшла цього хлопця - в Америці чи в Україні - залишається загадкою. Більш того, сама Маша інтригує неоднозначними підписами в соціальних мережах.

"Ну, нарешті-то цей день настав" - пише Маша Собко під фотографією, на якій обіймає чоловіка.

Маша Собко заміжня за професійним відеооператором Артемом Онещаком. Вперше його зустріла на конкурсі "Караоке на майдані". Кілька років тому пара одружилася. Торік у квітні у співачки народилась донька. Нарекли Маленою. Ім'я обрав Артем Онещак.

Зараз ви читаєте новину «Заміжня Маша Собко в Нью-Йорку обіймається на публіці з незнайомцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути