понеділок, 14 вересня 2015 10:45

Маша Собко розповіла, як обирала доньці ім'я

Автор: star.korupciya.com
 

Співачка Маша Собко розповіла, як обирала донці ім'я. Назвали дівчинку Малена, про це повідала зірка у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ім'я вибирав тато, він хотів ім'я схоже на моє, він шукав імена схожі на Марія, ми знайшли ім'я Магдалена і від цього відштовхувались і побачили Малена і нам обом сподобалось. Ми спочатку очікували хлопчика, я навіть називала дитину, а потім на УЗД кажуть дівчинка: я навіть не знала радуватися чи ні, але як будь-яка жінка, дівчина, я зраділа, хотіла ці сукні, вбрання наряджати, не награлася ще", - говорить Маша Собко.

Зірка поклалася цілком на родичів у питанні догляду за донькою і не наймала няню.

"Зі мною всі погодяться, що кращі няні це наші бабусі, у кого є мами, які ще можуть взяти на себе цей вантаж. У мене чудові мама та свекруха, вони дуже активно взялися допомагати, мені не потрібні няні. З такими мамами можна народжувати і народжувати, я ще думаю. Це не страшно, не боляче, дивишся в очі дитини і заради цього хочеться жити і радіти. Малена дуже усміхнена, спокійна", - говорить Маша Собко.

Артистка не поспішає скидати зайві кілограми.

"Я не поспішаю худнути і бігти у спортзал, тому що переймаюся грудним годуванням, щоб хоча б до півроку зберегти", - каже співачка.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко розповіла, як обирала доньці ім'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути