понеділок, 10 жовтня 2011 18:25

Власенко заплатив Окунській 2709 грн аліментів

Автор: Фото зі сторінки Наталі Окунської на Facebook
 

Наталя Окунська нарешті отримала від свого колишнього чоловіка Сергія Власенка аліменти. Грошові виплати склали 2709 гривень 62 копійки.

"Це перші аліменти, які він у законному порядку нам заплатив. Люди повинні розуміти, що по-перше - за аліменти потрібно боротися, скільки б їх не було, це гроші, це дитячі гроші. Ну і заодно, щоб ті люди, які знають Власенка, зрозуміли, що відбувається. Яким чином у народного депутата вибиваються аліменти - це має бути просто соромно", - розповіла екс-дружина народного депутата Gazeta.ua.

"Я відсудила у нього 25% від загального доходу на аліменти дочці. У тій декларації, яка у мене є це 1 000 000 гривень на рік. То чому ж його дохід так різко скоротився, коли мова зайшла про утримання єдиної дочки?, - пише на своїй сторінці в Facebook Окунська. - На місці прокуратури та податкової я б поцікавилася, як він виживає на решту зі звичним для нього розмахом у житті".

"Я звісно зможу звернутися і в податкову, і в генпрокуратуру з проханням розібратися, чому тато платить 2700, а на життя у нього йде набагато більше, ніж ті 75%, які залишаються. Тому Власенку тепер доведеться доводити, на що він живе", - підкреслила Наталя.

Крім того, Окунська зауважила, що добилася рішення суду про арешт майна Власенка і тепер воно підлягає розподілу.

"Але цього разу по чесному і по закону - порівну. Арешт - це вже серйозно. Суд призначено на 24 жовтня. На жаль, я не змогла донести до політика і юриста, що поводитись потрібно гідно. Відбирати у дітей житло - це не прикрашає його політичне обличчя і йде врозріз з його публічними виступами про мораль і справедливість. Тепер все будемо вирішувати в законному порядку", - зазначила Наталія.

Зараз ви читаєте новину «Власенко заплатив Окунській 2709 грн аліментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути