четвер, 29 вересня 2016 12:21

Віталій Седюк присягається, що не планував цілувати сідниці Кім Кардаш'ян

Віталій Седюк присягається, що не планував цілувати сідниці Кім Кардаш'ян
Goffphotos

Український пранкер Віталій Седюк переконує, що не збирався цілувати сідниці зірки реаліті-шоу Кім Кардашян, про це стало відомо зі сторінки журналіста в Інтернеті.

"Я протестував проти штучних імплантів у сідницях Кім. Я закликаю її та решту її родини популяризувати натуральну красу серед підлітків, які наслідують її і сліпо захищають.

P.s. Я сидів у розкішному ресторані, користувався вільним wifi та їв морозиво. Коли несподівано всі папарації та Кім Кардаш'ян з'явились на вулиці. Я присягаюсь, не знав, що вона буде там, тому ідея прийшла мені неймовірно швидко. Чи не значить, що, якщо я не їду до зірок, то вони приходять самі до мене?", - підписав знімок, на якому зображений з Кім Кардаш'ян Седюк.

Нагадаємо, український пранкер Віталій Седюк атакував сідниці зірки реаліті-шоу Кім Кардаш'ян. Українець підбіг несподівано до Кім, коли вона приїхала до Парижу.

Читайте також: Віталій Седюк поцілував привселюдно сідниці Кім Кардаш'ян

Зірка проходила повз фанатів, коли Седюк поцілував її сідниці. Охорона Кім швидко нейтралізувала пранкера і повалила його на землю. Доки не відомо, чи заарештували хулігана.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Седюк присягається, що не планував цілувати сідниці Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути