четвер, 12 квітня 2012 09:53

Відпустку Жанни Бадоєвої на Шрі-Ланці зіпсувало очікування цунамі

Телеведучу програми "Орел и Решка" Жанну Бадоєву ледь не затопило цунамі на острові Шрі-Ланка. Про це вона написала у своєму "Facebook".

"Ніколи не думала, що попаду в таку западню. Приїхали на Шрі-Ланку, а тут оголосили штормове попередження. І найстрашніше – чекають цунамі. Вночі в Суматрі був землетрус в 9 балів. Транспорт не їздить, з готелю виїхати не могли, справжні заложники. Персонал готелю попросив усіх зайняти місяця на даху на випадок, якщо станеться щось страшне. От ми й сиділи з пару годин і вдивлялися в океан. Кораблів на горизонті не було, літали тільки чорні ворони. Страшно було, слів немає", - зізнається Жанна.

Через пару годин туристів перевезли в готель подалі від океану.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Жанна Бадоєва святкувала 36-річчя на кладовищі

"Ми переїхали в інший готель. В місті була паніка через цунамі, всі їхали в гори, а весь водний транспорт вивели в океан. А коли повідомили, що цунамі не буде, всі почали вертатися з гір і через дикі затори. І навіть в морі затори із кораблів, які повертаються на берег. Всі на Шрі-Ланці пам'ятають цунамі, яке було у 2004, тому діяли дуже швидко. А туристи панікували. Казали: "Якщо переживемо ніч на 12 квітня, то можна буде розслабитися". Ми спеціально взяли номери на третьому поверсі, щоб вночі можна було швидко вискочити на дах", - зауважила телеведуча.

Цього разу знімальна група програми мала їхати на Балі, але їм не дали візи. Тому вони поїхали на Шрі-Ланку.

Зараз ви читаєте новину «Відпустку Жанни Бадоєвої на Шрі-Ланці зіпсувало очікування цунамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути