понеділок, 26 січня 2015 17:29

Відомий адвокат звинуватив Кіркорова і Лазарєва у гомосексуалізмі
5

Фото: Соціальні мережі

Відомий у світі шоу-бізу адвокат Сергій Жорін звинуватив Філіпа Кіркорова та Сергія Лазарєва у пропаганді гомосексуалізму. Причиною для такої заяви став виступ Лазарєва у передачі "Надбання Республіки". Російський співак виконав композицію "Единственная моя" та подарував Кіркорову великий букет квітів.

"Друзі, я рідко вживаю ненормативну лексику, але це Пздц!!! 2 місяці не включав тєлік... Краще б і не включав. Перше, що я побачив на головному каналі країни, - Сергій Лазарєв співає пісню Філіпа Кіркорова "Единственна моя" і дарує квіти.

Але якого х... Лазарєв співає пісню "Единственна моя" і дарує квіти Кіркорову? У залі багато жінок, у тому числі Пугачова. Хто єдина??? Лазарєв або Кіркоров??? Що за х...ня? Це Перший канал!!!

Наші діти будуть впевнені, що любити жінку і дарувати їй квіти, це соромно і не сучасно.

Я розумію, що зараз почнуться різні гойдалки і мені будуть дзвонити сотні людей і говорити що Пан гніваються... Але реально за....!", - наголосив Жорін.

Адвокат стовідсотково впевнений, що виконавець повністю зруйнував зміст прекрасної пісні на слова Газманова.

Варто зазначити, що прихильники російських виконавців вже неодноразово звинувачували їх у нетрадиційні орієнтації.

"Всі давно знають що Кіркоров гей! Просто боятися відкрито сказати про це !!! На народжував дітей від незнайомих жінок і, каже, кохану не зустрів !!! Смішно ))

Про Лазарєва взагалі мовчу! Батько Влада Топалова створив і розбив цей дует, відкрито заявив: "я проти голуб'ятні", - написала одна із користувачок Мережі.

Самі ж знаменитості наразі не коментують резонансних звинувачень.

Зараз ви читаєте новину «Відомий адвокат звинуватив Кіркорова і Лазарєва у гомосексуалізмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути