пʼятниця, 30 жовтня 2015 10:12

Victoria's Secret показали яскраві костюми з майбутнього шоу

Автор: popcornnews.ru
 
Автор: popcornnews.ru
 

На початку грудня в готелі "Плаза" в Нью-Йорку відбудеться 20-й ювілейний показ нової колекції білизняного бренду Victoria's Secret. Підготовка до шоу зараз знаходиться на завершальному етапі. Щоб підігріти і без того великий інтерес до майбутньому показу, представники бренду вирішили опублікувати кілька ескізів костюмів, в яких "ангели" будуть дефілювати по подіуму. Відзначимо, що майстерність дизайнерів Victora's Secret з кожним разом вражає все більше і більше. Судячи по картинках, цього року бе показано щось абсолютно казкове і незабутнє.

Костюми, як завжди, стали справжнім витвором мистецтва. Образи моделей доповнені фірмовими ангельськими крилами, прикрашені бахромою, стразами, пір'ям і навіть хутром.

Нагадаємо, музичними гостями вечора стануть співачка Ріанна (вона вже співпрацювала з Victoria's Secret у 2012 році), американська актриса і співачка Селена Гомес, а також співак канадського походження Абель Тесфайе (Abel Tesfaye), більш відомий під псевдонімом The Weeknd. До речі, склад "ангелів" цьогоріч також зазнав деяких змін. Разом з діючими супермоделями бренду (Лілі Алдрідж, Алессандра Амбросіо, Адріаною Лімою, Бехаті Прінслу і Кендіс Свейнпол), на подіум піднімуться Катя Григор'єва, Тейлор Хілл, Ельза Госк, Марта Хант, Моніка Ягачак, Стелла Максвелл, Лейс Рібейро, Сара Сампайо, Ромі Стрійд і Ясмін Тукс.

Зараз ви читаєте новину «Victoria's Secret показали яскраві костюми з майбутнього шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути