четвер, 01 грудня 2016 10:40

Вагітна Ірина Шейк засвітила оголені сідниці на показі Victoria's Secret
6

Після показу Victoria's Secret стало відомо, що Ірина Шейк вагітна. 30-річна російська супермодель чекає дитину від свого бойфренда, 41-річного голлівудського актора Бредлі Купера. Для обох майбутній малюк стане першим.

Інсайдер вже підтвердив інформацію про вагітність Шейк журналістам, а ось представники зірок поки утримуються від коментарів.

Округлі форми моделі на вчорашньому показі, на якому Ірина дефілювала в спідній білизні, були помітні неозброєним оком, хоча організатори шоу і спробували приховати цікавий стан Шейк, маскуючи живіт плащем і накидкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діамантове спіднє та сестра Кім Кардаш'ян: у Парижі відбувся приголомшливий показ Victoria's Secret

Купер і Шейк почали зустрічатися навесні 2015 року, незабаром після розставання моделі з футболістом Кріштіану Роналду, з яким зірка була разом близько п'яти років і після розриву актора зі Сьюкі Воттерхаус.

Закохані спочатку приховували свої відносини, але досить швидко зрозуміли, що ховатися від папарацці немає сенсу, і більше не соромилися демонструвати свої почуття публіці. Роман пари розвивався досить бурхливо, і вже через кілька місяців після його початку Шейк і Купер, за словами інсайдерів, почали замислюватися про спільне майбутнє і жити разом. Актор познайомив свою дівчину з мамою, і та схвалила вибір сина.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Ірина Шейк засвітила оголені сідниці на показі Victoria's Secret». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути