четвер, 01 грудня 2016 09:53

Діамантове спіднє та сестра Кім Кардаш'ян: у Парижі відбувся приголомшливий показ Victoria's Secret
58

Фото: Reuters

У Парижі пройшло шоу Victoria's Secret-2016. Організатори зібрали на одному подіумі зірок шоу-бізнесу і супермоделей з усього світу. Ірина Шейк, Адріана Ліма, Алессандра Амбросіо, Кендалл Дженнер, Белла і Джіджі Хадід, Ізабель Гулар, Лілі Дональдсон і інші красуні пройшли по подіуму в ефектних образах під пісні Леді Гаги, Бруно Марса і The Weeknd.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 42-річна Пенелопа Крус у панчохах та мереживній білизні знялась для Vogue

Цього року традиційний білизняний показ Victoria's Secret відзначився рекордною кількістю азіатських моделей: чотири китайські красуні увійшли в число "ангелів". Поповнила склад учасниць шоу і Белла Хадід, за іронією долі зустрілася на подіумі зі своїм колишнім бойфрендом, з яким розбіглася на початку листопада після півтора років відносин. Канадський продюсер і композитор Абель Макконен Тесфей, що ховається під псевдонімом The Weeknd, привернув увагу своєї колишньої дівчини, коли вона проходила повз нього.

Цього року діамантовий Fantasy Bra носить назву Bright Night ("Яскрава ніч"), а його дизайн придумав Едді Борго. Коли Жасмин Тукс дізналася про те, що їй довірили демонструвати на шоу Victoria's Secret 2016 знаменитий бюстгальтер, розплакалася від радості і несподіванки.

Леді Гага, яка виступила разом з ним і Бруно Марсом в цей вечір, змінила за шоу кілька нарядів і стала головним голосом показу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найсексуальніші моделі сучасності знялися в звабливому календарі

Зараз ви читаєте новину «Діамантове спіднє та сестра Кім Кардаш'ян: у Парижі відбувся приголомшливий показ Victoria's Secret». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути