четвер, 22 грудня 2011 12:41

У корови Карини потроху минає стрес від "беркутівців" під Радою

Надої корови Карини, яку 8 грудня привезли до Верховної Ради, повертаються в норму.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів Григорій Наконечний, власник фермерського господарства "Віра. Надія. Любов", що у селі Семенівка Баришівського району на Київщині.

"Раніше Карина давала по 12-13 літрів молока на день. Після поїздки до Києва надої зменшилися вдвоє. Я не здивувався, бо після такого стресу це може статися. Тепер надої повертаються в норму. З кожним днем Каріна дає все більше молока", - сказав він.

"Я перед нею вже кілька разів вибачався, обіцяв поставити їй пам'ятник. Вона мене пробачила: почала лащитися, лизати руки", - додав Григорій Наконечний.

Весною Карина має отелитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через київський "Беркут" у корови Карини впали надої

"Обрав її для цієї акції, бо вона найстарша і найрозумніша. Ніхто не вірить, що їй 21 рік. Вона виглядає, як молода красива дівчина. Купував її на Полтавщині в радгоспі "Росія". Тоді вона була тільною теличкою. Недавно зв'язувався з директором того радгоспу. Він не повірив, що Карина досі жива. Сказав, що хоче на неї подивися. Після нового року обіцяв приїхати", - розповів фермер.

Також Григорій Наконечний похвалився, що Карина із заплющеними очима ладна йти на його голос.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ляшку під Радою подарували "розумнішу за депутатів" корову

"Під стінами Верховної Ради нас одразу оточило 300 "беркутівців". Карину за роги прив'язали до якогось дерева. Я тихенько розв'язав мотузку, але крізь оточення разом з нею не міг прорватися. Сам проліз між ногами міліціонерів, а Карину лишив у кільці. Один встиг вдарити мене чимось по лобі, але я таки прорвався. За кордоном крикнув корові "Карино, біжи до мене". Коли вона проривала оточення, "беркутівці" літали, як груші", - пригадав чоловік.

Зараз ви читаєте новину «У корови Карини потроху минає стрес від "беркутівців" під Радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути