неділя, 11 грудня 2011 14:47

Через київський "Беркут" у корови Карини впали надої

Через київський "Беркут" у корови Карини впали надої

Корова Карина, якій довелося за життя, а не у вигляді гуляшу потрапити на очі народним депутатам і наблизитися до Верховної ради, - тепер знаменитість. Щоправда, зірковість, як це часто буває, худобі - вилізла боком. Через стрес надої молока зменшилися вдвічі, повідомляє ТСН.

Вона бачила Верховну Раду - у Семенівці таким не кожна людина може похвалитись. Авторитету Карині і без того вистачає, бо вона найстарша в череді. Від неї пішов увесь рід. Поважний вік не допоміг.

"300 чоловік "Беркуту" за роги хапають, валяють. Я не міг такого уявити. У неї навіть сльози на очах з'являються", - скаржиться власник корови Григорій Наконечний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти КУПР побилися з міліцією у метро за встановлений намет

Рогату гостю столиці спочатку не пускали подивитися на український парламент. А потім і додому.

Із пригодами та зупинками міліції, Карина додому таки доїхала. Про столичний вояж нагадує забій на нозі та, мабуть, неприємні спогади. Тихо стояти від пережитого корова ще тиждень не зможе.

Київське село Семенівка від коров'ячих пригод гуде. Місцеву зірку бачили по всіх телевізійних каналах.

Григорій Прохорович перед Кариною вже вкотре вибачається. І обіцяє поставити пам'ятник. Вояжерка, начебто, господаря вибачила.

"Вона мене зрозуміла. Ви дивіться, якщо б вона на мене образилась, вона б не стояла, вона б утекла", переконує Григорій Прохорович.

Білка, Квітка, Білявка та ще зо два десятки корів у столиці ще не бували. Втім найбільше шансів побачити парламент у молодого бичка Лісника.

"Ми йому розкажемо, що треба робить, як працювати з "Беркутом". Він може захистити мамку, як тягали її там", - жартує господар.

Через пережитий стрес, надої молока в Карини зменшилися вдвічі. Проте пасовище та свіже повітря - найкраща реабілітація. Навесні рогата мітингувальниця має отелитися.

Нагадаємо, вчора учасники акції протесту аграріїв проти прийняття закону про ринок землі сільськогосподарського призначення, яка проходила біля Верховної ради, привели під будівлю парламенту корову, яку потім передали Олегу Ляшку. Депутат навіть зробив спробу провести її на територію парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Через київський "Беркут" у корови Карини впали надої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути