четвер, 08 грудня 2011 15:50

Ляшку під Радою подарували "розумнішу за депутатів" корову
6

Сьогодні селяни разом з Радикальною партією народного депутата Олега Ляшка вимагали від Верховної Ради не приймати законопроект "Про продаж землі". Аграрії привели до парламенту корову, яку подарували Ляшку.

Як повідомила прес-служба Радикальної партії, Ляшко заявив, що "корова розумніше більшості депутатів".

"Бо якби в них було хоч трохи розуму та крапля совісті, вони ніколи б не продавали нашу святу землю. Корова годує українську сім'ю, а парламентська більшість - об'їдає", - відзначив нардеп.

Ляшко розповів, що нещодавно до нього звернулась багатодітна сім'я зі Знам'янки на Кіровоградщині, в якої не було корови. Лідер Радикальної партії подарував цій родині корову Юльку, "щоб у п'ятьох дітей були свіжі молоко, масло, сир, сметана".

"Але де ж пастимуться наші українські корови, якщо влада продасть землю? - поцікавився політик. - Продавати землю - злочин проти народу. Коли Радикальна партія матиме більшість у Верховній Раді, ми скасуємо продаж землі".

На його переконання, сільськогосподарські угіддя слід використовувати на орендній основі.

"Продавати треба не землю, а продукцію, вирощену на нашому унікальному чорноземі. В світі продовольча криза, відтак наша земля - історичний шанс підняти вітчизняну економіку, нагодувавши населення різних континентів чернігівською картоплею та херсонською пшеницею", - наголосив Ляшко.

Коли працівники МВС намагались скласти на селян, які протестували, адміністративний протокол, парламентарій заявив, що бере відповідальність на себе, тому на народного депутата вже вчетверте за останній місяць склали адмінпротокол.

"Але мене ніщо не зупинить, коли я захищаю інтереси людей" - впевнений Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшку під Радою подарували "розумнішу за депутатів" корову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути