понеділок, 20 лютого 2012 09:21

У Кейт Мосс паралізувало праву руку

У Кейт Мосс паралізувало праву руку

У британської топ-моделі Кейт Мосс зненацька оніміла права рука. Як повідомляють англійські таблоїди, неприємність сталася на позаминулому тижні, під час перебування Кейт в Парижі.

Як пише Daily Mail з посиланням на приятелів Мосс, у зірки діагностовано "нервовий розлад", яке призвело до паралічу кінцівки. Втім, медики вважають, що нічого страшного немає і це тимчасове явище.

Неприємність сталася з топ-моделлю в Парижі. Прокинувшись в номері готелю Ritz, Кейт виявила, що абсолютно не відчуває свою праву руку. Зірку оглянув лікар готелю, після чого британка поспішила повернутися в Лондон і проконсультувалася з особистими лікарями. Останні впевнені, що Мосс повністю відновиться, але для цього потрібен певний час.

Начебто нічого особливо страшного, але хвороба може виявитися серйозним ударом для зірки. Справа в тому, що нещодавно красуня разом з чоловіком Джеймі Хінсом приступили до облаштування свого нового особняка в Хайген, що на півночі Лондона. Пара мала намір обладнати в будинку спортзал з кардіотренажерами, сауною та джакузі. Однак як зазначають журналісти, тепер моделі доведеться почекати із заняттями фітнесом.

Зовсім нещодавно Мосс планувала влаштувати чергову ядерну паті з нагоди новосілля. Але тепер дату свята довелося, звичайно ж, перенести на невизначений час.

Зараз же Кейт скаржиться друзям, що не може навіть відкрутити пробку у пляшки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Золоту статую Кейт Мосс із закинутими за шию ногами продали за $910 тисяч

"Вона відчуває сильні болі, - цитує Daily Mail джерело з оточення зірки. - Вона сказала, що у неї діагностовано нервовий розлад, яке і призвело до тимчасового паралічу".

Втім, проблеми зі здоров'ям не завадили моделі з'явитися в суботу на показі нової колекції Stella McCartney в рамках Лондонського тижня моди.

Зараз ви читаєте новину «У Кейт Мосс паралізувало праву руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути