середа, 08 травня 2024 17:16

"Дизель Шоу" потрапили у скандал через номер про приниження жінок
4

"Дизель Шоу" звинуватили у приниженні жінок
Фото: Скріншот
"Дизель Шоу" звинуватили у приниженні жінок
"Дизель Шоу" звинуватили у приниженні жінок
"Дизель Шоу" звинуватили у приниженні жінок

Українські гумористи з "Дизель Шоу" потрапили в гучний скандал через новий випуск про жіночі стереотипи.

Один із номерів актори присвятили олігарху та його новому охоронцю, який обізвав відвідувачку "ша**вою", через те, що вона не вчасно з'явилась у кабінеті.

Єгор Крутоголов, який зіграв охоронця, почав обшукувати жінку (Яну Глущенко). Він мацав її за груди та нахиляв перед собою. Пізніше в телефонній розмові сказав, що в Яни Вікторівни "немає грудей і дупи".

Сам же олігарх, якого зіграв Дмитро Танкович, спочатку заявив, що запросив жінку для переговорів щодо роботи. А згодом додав: "Це вже третя жінка за тиждень. Якщо в мене і сьогодні не буде сексу, то я тебе..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Квартал 95" потрапив у скандал через номер про ТЦК

Охоронець перепитав Яну, чи знає вона, що "її будуть чпокати", і дав настанови. Жінка каже, що здогадувалася, "нащо дорослий чоловік кличе в номер дорослу жінку". Після цього олігарх називає її "не лише красивою, а й розумною".

Користувачів мережі обурило таке ставлення до представниць прекрасної статі.

"З актора Єгора Крутоголова сипало навіть не стереотипами, а чистою зневагою до жінок. Загалом, важко навіть виокремити якісь жарти. Їх просто нема. Є потік іспанського сорому", - написала редакція "Антоніна".

Раніше гумористи з "Дизель Шоу" потрапили в гучний скандал через новий випуск про українців в окупації та російських військових.

Актори Євген Гашенко та Вікторія Булітко грають українців, місто яких тимчасово окупували росіяни. Разом з сином вони готуються до різдвяних та новорічних свят. Героїня Булітко просить "чоловіка" вимкнути російське телебачення, бо стане жертвою пропаганди, перетвориться у "зомбі" та піде отримувати російський паспорт. На що герой Гашенка заявив: зробить це лише тоді, коли закінчиться в домі туалетний папір.

Зараз ви читаєте новину «"Дизель Шоу" потрапили у скандал через номер про приниження жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути