вівторок, 06 березня 2012 15:54

У актора Пороховщикова після ампутації частини стопи стався інсульт

У актора Пороховщикова після ампутації частини стопи стався інсульт

Популярний артист театру і кіно Олександр Пороховщиков, якому нещодавно ампутували частину стопи, переніс інсульт, повідомляє адвокат актора Сергій Жорін.

"Він (Пороховщиков) перебував у лікарні. У нього цукровий діабет, і йому була ампутована частина стопи. Там же у нього і стався інсульт", - сказав Жорін, додавши, що дізнався про те, що трапилося нещодавно, тому поки не знає, який стан здоров'я актора на даний момент.

Крім того адвокат розповів, що поряд з 73-річним актором постійно знаходиться його дружина, Ірина.

Близькі Пороховщикова вважають, що причиною інсульту могли стати погані умови в клініці, де актор повинен був відновитися після ампутації частини стопи.

"В останні кілька днів він сильно грипував. Скаржився на болі в серці, але ніхто не звернув уваги на це", - сказав Сергій Жорін.

В кінці минулого року Олександр Пороховщиков зіграв одну з головних ролей в серіалі "Дівоче полювання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторові Олександру Пороховщикову ампутували частину стопи

В кінці січня актора ледь не оголосили у федеральний розшук: тривогу підняла дружина актора. Однак незабаром Пороховщикова знайшли в підмосковних Горках-2, де він спокійно пив каву. Але вже через кілька тижнів у ЗМІ стали з'являтися повідомлення про те, що у Пороховщикова - проблеми зі здоров'ям.

За свою акторську кар'єру Пороховщиков знявся в десятках фільмів, серед яких "Свій серед чужих, чужий серед своїх", "Зірка звабливого щастя", "Діаманти для диктатури пролетаріату", "З коханими не розлучайтеся", "Капітан Немо", "Гори, гори, моя зірка", "Заповіт професора Доуеля", "Слідство ведуть знавці. Мафія", "Ворошиловський стрілок".

Зараз ви читаєте новину «У актора Пороховщикова після ампутації частини стопи стався інсульт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути