вівторок, 24 січня 2012 09:31

Актора Олександра Пороховщикова через три дні знайшли на дачі

Актора Олександра Пороховщикова через три дні знайшли на дачі

Популярний актор Олександр Пороховщиков, якого загубила дружина, знайшовся під Москвою. У поліцію надійшов дзвінок від очевидця, який бачив напередодні народного артиста РФ в Горках-2, і незабаром його виявили в найближчому селищі.

"Чесно вам скажу, що три місяці тому повернувся з того світу. Серце стало боліти, потім мало не зупинилося, я прокинувся в лікарні. Тому дружина хвилюється, якщо я кудись подінусь", - розповів Пороховщиков.

За його словами, у нього було багато роботи і він сильно втомився.

"Тому я взяв і поїхав і три дні без всякого звуку сидів на дачі. Ось і вся історія", - зізнався актор.

Зазначимо, актора знайшли після того, як в поліцію Одінцовського району Московської області надійшло повідомлення, що напередодні його бачили живим і неушкодженим.

"У МВС Одінцово зателефонував очевидець і розповів, що в понеділок, 23 січня, близько 16:45 Олександр Шалвович закуповувався в одному з магазинів у селищі Горки-2, - цитує інтернет-портал Life News співробітника правоохоронних органів. - За нашими даними, у Пороховщикова є дача під Звенигородом, що, в принципі, недалеко від того місця, де його бачили".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександру Пороховщикову забракло грошей клонувати матір

Поліцейські виїхали у вказаний магазин і незабаром знайшли 72-річного Пороховщикова в одному з найближчих населених пунктів.

"Олександр Шалвович спокійнісінько пив каву, коли до нього заявився начальник кримінальної поліції, - заявили поліцейські. - Артист сказав, що "просто трохи втомився".

Нагадаємо, звісткою про зникнення улюбленого мільйонами росіян артиста шокувала його дружина Ірина.

"До нього ніхто не може додзвонитися: ані телевізійники, ані колеги. Розчинився, ніде його немає. І не можу навіть уявити, які причини його зникнення", - повідомляла близька до істерики Ірина Пороховщикова.

Дружина артиста припустила, що всьому виною сімейна сварка, тільки от ніяких скандалів між ними не було.

"Дуже переживаю за інше: нехай це буде все що завгодно - наш розрив, що завгодно, але тільки не найстрашніше. Побоююся за здоров'я Сашка. Адже нещодавно він переніс гіпоглікемічну кому, лежав у реанімації. Зараз йому необхідно приймати життєво важливі ліки, а він їх залишив удома", - розповіла жінка.

Зараз ви читаєте новину «Актора Олександра Пороховщикова через три дні знайшли на дачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути