четвер, 12 січня 2012 17:58

Тоня Матвієнко може стати популярнішою за матір - Нагорний

Тоня Матвієнко може стати популярнішою за матір - Нагорний

Донька співачки Ніни Матвієнко, 30-річна Тоня, стала другою на шоу "Голос країни". Кліп на її пісню "Мої сни" подивилися в Інтернеті більше 57 тис/ людей. Має 4 тис. друзів у соціальній мережі Фейсбук.

"Тоня — безперечно дуже талановита дівчина. Якщо за неї візьметься грамотний продюсер, легко зробить зірку. У неї унікальний тембр, дуже мила. Працювати їй треба й далі в стилі етно. Якщо Тоня осучаснить репертуар Ніни Матвієнко, може стати популярнішою за неї", - зазначив продюсер Тимофій Нагорний.

Сама Тоня каже, що після участі у шоу її почали впізнавати на вулиці й уперше запросили на новорічний корпоратив.

"На вулиці часто впізнають по голосу, коли починаю говорити. Після першого ефіру в соціальних мережах мене засипали запрошеннями долучитися до друзів. Потім уже були не тільки хороші листи, а це також ознака популярності", - зауважила дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антоніна Матвієнко співом змушувала плакати людей

"Виступали з нею на якомусь концерті, але майже не запам'ятала її, - зауважила співачка Катя Чілі. - Там була і Ніна Матвієнко, а вона так, що все осяває навкруги. Справжня зірка. Моя увага була прикута тільки на неї. Чи є у Тоні перспективи як у співачки, залежить тільки від неї — як наполегливо вона працюватиме. Головне, щоб у неї не зародилася внутрішня конкуренція до матері. Якщо у сім'ї двоє людей займаються однією професією, це тільки на краще. По-перше, взаємопідтримка, по-друге, можна обмінюватися досвідом".

Зараз ви читаєте новину «Тоня Матвієнко може стати популярнішою за матір - Нагорний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути