четвер, 15 вересня 2011 06:00

Антоніна Матвієнко віддасть доньку на курси англійської

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Антоніна Матвієнко, донька співачки Ніни Матвієнко, розлучена. Виховує доньку Уляну
Антоніна Матвієнко, донька співачки Ніни Матвієнко, розлучена. Виховує доньку Уляну

30-річна Антоніна Матвієнко, донька співачки Ніни Матвієнко, стала другою на талант-шоу "Голос країни". Вона поступилася незрячому Іванові Ганзері із Харківщини.

— Моя мама засмутилася більше, ніж я. Бо я рада, що народ дізнався, що є така Тоня Матвієнко. Получалося, постійно піарюся за рахунок мами. Люди почали говорити, що вона подзвонила комусь і тому мене взяли на проект, але це не так.

— Я нікому не дзвоню, щоб попросити за Тоню, — додає Ніна Митрофанівна. — Тоніни пісні не брали ні на радіо, ні на телебачення. Кажуть: "Неформат". І я здалася. Говорю: "Працюй у "Камераті" (камерний оркестр "Київська камерата". —  "ГПУ"). Там ти формат. У тебе там хороша зарплата". Але Тоня знайшла цей конкурс. А там просто знущаються над співаками. Вони співали із дев'ятої ранку і до третьої ночі. От недавно доня встала о пів на шосту ранку, щоб розспіватися, бо о дев'ятій виступати. Жоден професійний співак собі цього не дозволить. Голос не звучить о дев'ятій ранку. Варто співати не раніше п'ятої дня.

Донька почала співати у 20 років.

— Якраз тоді закінчила інститут. Вивчилася на менеджера. У душі я чекала, коли вона почне співати. У Тоні свій голос чистий і дитячий, який не тремтить. А не народний, як пишуть. Так я колись співала, і моя мама. Наші з Тонею голоси схожі, і нас часто путають. Тоня іноді жартує: "Мамо, мені що, десь вас подіти?" Я їй підігрую: "Ага, давай мені зв'язки вирвемо чи гланди".

Антоніна Матвієнко розлучена. Виховує 12-річну Уляну.

— Я вийшла заміж у 17 років. З чоловіком познайомилася на майдані, коли каталися на роликах. Він знав, хто мої батьки. Був достойним чоловіком, за якого варто було б вийти. Старший мене на сім років, розумний, талановитий. Батькові подобався. Він його вважав своїм сином. У нас було все добре, але чому ми розійшлися, не скажу. Зараз у нас хороші стосунки, але в нього своє життя, у мене своє.

Уляна навчається у восьмому класі.

— Вона гарно вчиться, але лінується. Ходила на бальні танці, потім перейшла на сучасні. Скоро віддам її на курси англійської. Дуже хоче водити машину. Дозволяю їй їздити по рівній дорозі. Якщо натисне на газ, то і на гальма зможе. А в крайньому випадку я можу і ручником загальмувати.

Зараз ви читаєте новину «Антоніна Матвієнко віддасть доньку на курси англійської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути