Ексклюзиви
середа, 27 березня 2013 11:39

Том Круз заманював Ольгу Куриленко на червону доріжку
5

"Ходи до мене, люба!"
Фото: Фото: Reuters
Том Круз світився від щастя в оточенні красивих жінок
Ольга Куриленко розгубилась на червоній доріжці

Голлівудський актор Том Круз завжди вважався привабливим хлопцем. І таким він залишається, незважаючи на свої п'ятдесят років. Напередодні Том представив свій новий скай-фай-трилер "Облівіон" в Аргентині. І як годиться крутому хлопцю, на червону доріжку він вийшов у супроводі одразу двох красунь.

Гра Круза в торішньому трилері "Джек Річер" заслужила суперечливі оцінки кінокритиків. Однак Тома цим не збентежиш. На прем'єрі він з'явився при повному параді, в класичному темно-синьому костюмі і з голлівудською посмішкою на обличчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз зареєструвався "В контакті"

У Буенос-Айресі актора зустрічали з почестями. Шанувальники обсипали його пелюстками троянд і вручили кілька букетів. А мер міста влаштував на честь зірки невелику церемонію в театрі Colon.

Його колеги Ольга Куриленко і британська актриса Андреа Райсборо блищали в розкішних бальних сукнях.

Як уточнюють таблоїди, в новому фільмі 50-летій Круз зіграв 37-річного колишнього морпеха Джека Харпера. Справа відбувається в 2073. Чоловік працює на одній з небагатьох станцій, розташованих на землі, яку практично знищили інопланетні прибульці 60 років тому. Кохана героя (Куриленко) живе на хмарі. Не обходиться без любовного трикутника. На очах у персонажа Круза терпить аварію зореліт, керований таємничою дамою (Андреа Райсборо).

Зараз ви читаєте новину «Том Круз заманював Ольгу Куриленко на червону доріжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути