пʼятниця, 11 січня 2013 01:34

Том Круз відмовився танцювати "Gangnam Style"

Том Круз відмовився танцювати "Gangnam Style"
фото: iwatchstuff.com

Том Круз відкинув пропозицію станцювати під пісню південнокорейського артиста Psy "Gangnam Style". Відповідне прохання до голлівудського актораі прозвучала під час прес-конференції в Сеулі, де Круз знаходиться в рамках кампанії по просуванню картини "Джек Річер", пише The Daily Telegraph.

На питання журналістів про те, чи не виконає Чи він знаменитий танець із кліпу на пісню "Gangnam Style", Том Круз відповів відмовою і заявив, що у самого Psy виходить набагато краще. При цьому сам виконавець раніше говорив, що найбільше хотів би побачити, як під "Gangnam Style" танцює саме зірка фільмів серії "Місія нездійсненна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажири застряглого у полі поїзда Hyundai станцювали Gangnam Style

У тому випадку, якщо б Том Круз погодився, він встав би в один ряд з багатьма іншими знаменитостями, які вже виконали популярний танець. Серед них, наприклад, генсек ООН Пан Гі Мун, китайський художник Ай Вейвей, його колега Аніш Капур, Мадонна та багато інших.

У грудні 2012 року кліп на пісню "Gangnam Style", який висміює звички мешканців району Каннамгу (в латинській транскрипції - Gangnam) в Сеулі, побив рекорд за кількістю переглядів на YouTube - відео набрало мільярд кліків.

Світова прем'єра "Джека Річер" відбулася в кінці 2012 року. У Росії фільм вийшов на екрани 10 січня.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз відмовився танцювати "Gangnam Style"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути