неділя, 06 листопада 2016 23:06

Тіна Кароль створила доступну для всіх червону помаду

Тіна Кароль створила доступну для всіх червону помаду
uFest.in.ua

Тіна Кароль розробила власну помаду, яка за ціною буде доступна всім, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Хотіла поділитися - секретом випустити червону губну помаду під назвою "Тіна Кароль: залиш свій автограф". Виробляє прекрасна фабрика косметики Белорусі і ця помада буде доступна будь-кому. Навіщо робити особливий сегмент, я хочу, щоб її купили будь-хто. Це прекрасний подарунок на день Святого Валентина, 8 березня і будь-яке свято можна буде прикрасити цією помадою. Ми вже рік схвадюємо відтінок, глибокий чи більш червоний, щоб він підходив до будь-якого кольору шкіри, чим пахне помада. Я у все це вникла і зрозуміла, що жінка може встигнути багато справ одночасно", - говорить Тіна Кароль.

Раніше Тіна Кароль була помічена на одному зі світських заходів у вбранні з відвертим декольте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль прокоментувала своє відверте декольте

"Я готуюсь бути тренером дорослого "Голосу". По-друге, я собі можу це дозволити: у мене все натуральне і вже прийшов той час, що вже хочеться побачити і мені себе, Тіна не сумною, більш веселою, розкутою, з енергією жінки, дівчини", - говорить Тіна.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль створила доступну для всіх червону помаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути