Ексклюзиви
неділя, 30 жовтня 2016 17:27

Тіна Кароль прокоментувала своє відверте декольте

Тіна Кароль прокоментувала своє відверте декольте

Співачка Тіна Кароль була помічена на одному зі світських заходів у вбранні з відвертим декольте. Чому обрала сексуальний образ розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я готуюсь бути тренером дорослого "Голосу". По-друге, я собі можу це дозволити: у мене все натуральне і вже прийшов той час, що вже хочеться побачити і мені себе, Тіна не сумною, більш веселою, розкутою, з енергією жінки, дівчини", - говорить Тіна.

Співачка не відкидає можливість своєї появи у відвертому образі на обкладинці чоловічого видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль поділилась рецептом схуднення

"Якщо це красиво, інтимне будь-яке фото може бути гарним, якщо в певних межах, у мене все нормально з рамками", - каже зірка.

Тіна Кароль відправила сина Вєню навчатися у лондонську школу.

"Всі крутили коло скроні, "чи я зійшла з розуму?". Всупереч батькам і всім я зробила це і ми щасливі. Він одразу пішов у другий клас і зараз він в третьому. Він за рік зміг не тільки вписатися в колектив, там не має наших діток: ні українських, ніяких росіян, слов'ян, свідомо обрала таку школу. Інколи ми розлучаємося і зараз я живу на дві країни", - говорить Тіна Кароль.

"Він моя мотивація на сьогоднішній день. У нас такі талановиті артисти, чому вони не співали англійською, наприклад. Якщо ми досягли успіху тут, ми можемо досягти успіху десь далі", - говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль прокоментувала своє відверте декольте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути