пʼятниця, 22 липня 2011 12:57

Шварценеггер не буде платити своїй дружині аліменти

Шварценеггер не буде платити своїй  дружині аліменти

Знаменитий кіноактор і колишній губернатор американського штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер після розлучення з дружиною Марією Шрайвер не збирається платити їй аліменти та оплачувати послуги її адвокатів під час шлюборозлучного процесу, повідомляє в ніч на п'ятницю агентство Ассошиейтед Прес з посиланням на заяву актора, подану ним в середу в вищий суд Лос-Анджелеса.

Документ є офіційною відповіддю Шварценеггера на заяву Шрайвер про розлучення, яке вона подала 1 липня. Питання про аліменти та оплату послуг адвокатів Марії є поки єдиним, за яким у подружжя під час їхнього шлюборозлучного процесу виникли розбіжності.

Шварценеггер підтримав прохання дружини до суду дозволити їм спільну опіку над двома їхніми синами.

У травні газета Los Angeles Times оприлюднила зізнання кіноактора в тому, що він став батьком дитини власної колишньої домробітниці, яка пропрацювала у колишньої першої пари штату більше 20 років.

Зізнання могло стати причиною його розлучення з дружиною, матір'ю чотирьох його дітей.

Сам Арнольд Шварценеггер звернувся з проханням до ЗМІ проявити повагу до особистого життя його сім'ї й зберегти її недоторканність.

З цієї причини Los Angeles Times навмисно не оприлюднила імені колишньої домробітниці сім'ї актора, а також стать та ім'я її дитини. Однак в інтернеті вже з'явилися фотографії домробітниці та її сина, який імовірно народився від позашлюбного зв'язку зірки Голлівуду.

Шварценеггер і племінниця Джона Кеннеді Марія Шрайвер познайомилися в 1977 році, а одружилися - в 1986. Їхня старша дочка Кетрін Юніс народилася в 1989 році, молодший син Крістофер - в 1997 році. До квітня сімейство мешкало на віллі в Брентвуді, одному з передмість Лос-Анджелеса.

На посту першої леді Каліфорнії Шрайвер вела активну благодійну діяльність, брала участь в телевізійних та видавничих проектах, захищала права жінок. Показово, що вона не підтримувала політичні погляди чоловіка: сімейство Кеннеді завжди підтримувало демократів, тоді як Шварценеггер був обраний на свою посаду від республіканської партії. У 2008 році Шрайвер виступала за Обаму, а її чоловік - за Джона Маккейна.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер не буде платити своїй дружині аліменти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути