четвер, 12 квітня 2012 11:07

Справу про смерть Вітні Г'юстон офіційно закрили

Справу про смерть Вітні Г'юстон офіційно закрили
Смерть не є результатом злочину Фото: 24smi.org

Справа про смерть легендарної виконавиці Вітні Г'юстон офіційно закрита, повідомляє поліція Беверлі-Хіллз. Її смерть не носила насильницького характеру.

"Грунтуючись на результатах слідства і звіті патологоанатома, ми прийшли до висновку, що смерть не є результатом злочину. Справу закрито", - заявили в поліцейському департаменті.

Нагадаємо, Вітні Г'юстон померла 11 лютого в номері готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі. Їй було 48 років. Співачка була виявлена співробітниками готелі в несвідомому стані у ванні. Прибувши на місце, медики спробували надати Вітні допомогу, робили штучне дихання, проте були змушені констатувати смерть артистки.

У березні слідство назвало офіційну причину смерті Вітні Г'юстон. Офіс коронера округу Лос-Анджелес, який проводив розслідування обставин її смерті, оприлюднив заяву, згідно з якою співачка померла в результаті втоплення. Однак свою справу зробили і "атеросклеротична хвороба серця і вживання кокаїну". Експертиза показала, що 48-річна виконавиця була хронічною кокаіністкою. Також в крові співачки виявили марихуану, заспокійливе, м'язовий релаксант і антиалергенний препарат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Г'юстон перед смертю вживала кокаїн

Такі результати явно не обрадували родичів легендарної виконавиці. Адже незадовго до загибелі Вітні Г'юстон заявила про свою перемогу над наркотичною залежністю. Менеджер співачки та її невістка Патриція Г'юстон повідомила: "Ми з жалем дізналися про результати токсикологічної експертизи. У той же час ми задоволені, що справа тепер закрита".

Незабаром після офіційного оголошення причин смерті артистки з'явилася інформація, що відразу слідом за смертю Г'юстон дилер, який постачав її наркотиками, виніс весь кокаїн з номера готелю до прибуття поліцейських.

Зараз ви читаєте новину «Справу про смерть Вітні Г'юстон офіційно закрили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути