середа, 21 березня 2012 10:35

Дочка Вітні Г'юстон крутить роман зі зведеним братом

Дочка Вітні Г'юстон крутить роман зі зведеним братом

Сім'ю покійної Вітні Г'юстон продовжують стрясати скандали. З'ясувалося, що дочка співачки Боббі Крістіна крутить роман із власним братом.

Мова йде не про кровного, а про зведеного брата. Його звуть Нік Гордон, і йому 22 роки. Вітні Г'юстон взяла його на виховання у віці 12 років, коли його батько потрапив до в'язниці, а мати була просто не в змозі піклуватися про сина. Про те, що дочку Г'юстон Боббі Крістіну і Ніка Гордона пов'язує щось більше, ніж просто братсько-сестринські стосунки, стало зрозуміло з мікроблога Ніка. Там з дивовижною частотою стали з'являтися спільні знімки юної парочки. А потім вже недоброзичливці стали натякати на любовний зв'язок між Боббі Крістіною і Ніком.

Спочатку брат і сестра не коментували ці чутки, та й інші представники родини Г'юстон зберігали гробове мовчання. Однак Боббі Крістіна і Нік перестали ховатися. "Зламався" саме Нік. 22-річний Гордон нічого шокуючого в тому, що відбувається, просто не бачить.

"Так, ми стали трошки ближче, і що!" - написав у мікроблозі Нік. Однак наскільки "трошки", Гордон вирішив не уточнювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Вітні Г'юстон хоче позбутися прізвища батька

Хтось порадів за Боббі Крістіну: мовляв, 19-річна дівчина, яка нещодавно поховала матір, знайшла віддушину і тепер щаслива, а хтось вважає подібний зв'язок жахливим. Наприклад, до таких належить мати Вітні Г'юстон Сіссі. Вона прямо заявила в одному з інтерв'ю: "Те, чим вони займаються, - інцест!" Можливо, бабуся Боббі Крістіни турбується не тільки за моральний стан своєї внучки, але і за фінансовий. Все ж дочка Вітні Г'юстон є багатою спадкоємицею. Сама Боббі Крістіна ніяк не коментує ситуацію, що склалася.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Вітні Г'юстон крутить роман зі зведеним братом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути