вівторок, 20 вересня 2016 11:44

Шоумена Дядю Жору пограбували
7

Фото: Прес-служба

Цими вихідними серед білого дня був обкрадений офіс "Дядя Жора Company" - івент-агенції з організації свят, належить популярному коміку, шоумену і продюсеру Вадим Мічковському, більш відомому як Дядя Жора. Про це повідомляє прес-служба артиста.

Камери спостереження зафіксували чоловіка в капюшоні, який проник в офіс в неділю 18.09.16 близько 13.00 через зламане ним же вікно. Пройшовшись по всіх приміщеннях офісу і навіть заглянувши в холодильник, невідомий зібрав всі матеріальні цінності, які можна легко забрати самому.

Читайте також: Співака Шуру під час пограбування поранили ножем

Сам гуморист Дядя Жора шкодує не так про матеріальні збитки, як про втрату важливої ​​робочої інформації, що зберігалася на вкрадених комп'ютерах.

"Даний неприємний інцидент викликав невеликий збій в роботі нашого event-агентства, але ми максимально швидко все відновимо."

"Найприкріше, що на даний момент в нашій компанії відкрито більше 5-ти вільних вакансій - ми даємо можливість заробити чесною працею, але знаходяться ті, хто вважає за краще просто вкрасти", - коментує шоумен.

За фактом крадіжки поліцією було прийнято заяву і розпочато розслідування. Сподіваємося, що зловмисника покарають за всією суворістю закону, а матеріальні цінності будуть повернені власнику.

Зараз ви читаєте новину «Шоумена Дядю Жору пограбували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути