пʼятниця, 19 жовтня 2012 14:02

Співака Шуру під час пограбування поранили ножем

Автор: Фото: Life News
 

Колись популярний виконавець Шура, чиєю візитною карткою була відсутність передніх верхніх зубів і шепелява мова, став жертвою невідомих злочинців. Вони напали на нещасного артиста, побили його й пограбували.

Схоже, цей рік явно не задався для виконавця Шури. Все почалося в січні, коли він дізнався про пограбування власної квартири. Тоді злочинці винесли з оселі особисті речі та ювелірні прикраси артиста. У цей час сам виконавець перебував на відпочинку у Фінляндії. Однак артист прийняв рішення не переривати відпустку. "Спочатку, звичайно, дуже переживав. Адже я все заробив власними руками. Але потім, поміркувавши, поставився до пограбування філософськи: "Раз взяли - значить, не моє!" - в одному з інтерв'ю розповів співак.

Шура повідомив, що крім його житла злодії розкрили ще й сусідню квартиру. "У квартирі такий бардак - все перевернули. Вочевидь, у мене шукали гроші. Але я людина розумна: всі заощадження зберігаю в банку. Вкрали коштовності: особливо шкода хрест і каблучку. Великогабаритні речі не взяли: видно, не хотіли привертати до себе уваги", - розповів Шура.

І ось, через кілька місяців, колись популярний виконавець знову став жертвою злочинців. Мало того, його знову пограбували. Тільки на цей раз погані хлопці напали на самого співака, жорстоко побили його та відібрали сумочку Dolce&Gabbana. У підсумку артистові знадобилася кваліфікована медична допомога. Медики зафіксували у Шури розсічення верхньої губи та різану рану плеча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З квартири співака Шури вкрали всі коштовності

Артист розповів виданню: "Я робив ремонт у той вечір. У мене вдома були робітники, я дивився за ними і контролював процес. Близько години ночі я пішов в магазин за продуктами. На зворотній дорозі на мене напали двоє невідомих. Вони вдарили мене ножем, потім я впав на асфальт і розбив губу. Я добрався до будинку, випив горілки та обробив рани. Потім я викликав собі "швидку". Однак в поліцію артист звертатися не планує.

Нагадаємо, поп-виконавець Шура, чиє справжнє ім'я Олександр Медведєв, отримав популярність в 1990-х роках завдяки нестандартній зовнішності: у артиста були відсутні передні зуби, від чого артист під час виконання музичних композицій помітно шепелявив. Крім того, артист частенько виходив на сцену в дивному одязі або навіть без, обходячись лише обтягуючими брюками. Про співака почали ходити чутки про його пристрасть до алкоголю і наркотиків, а також про нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Сам Шура подібну інформацію не коментував, проте в 2010 році артист вивів у світ свою дівчину Лізу.

/media/video/461940/1_461940.mp4

Зараз ви читаєте новину «Співака Шуру під час пограбування поранили ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути