понеділок, 26 жовтня 2009 14:22

Шарліз Терон півхвилини цілувала жінку за $140 тисяч (ФОТО)

 

Скільки зараз коштують поцілунки зі знаменитостями? Залежно від статусу і рейтингу популярності дістати те, що стосується зоряних губ можна за суму в розмірі від 500 до 140 тисяч доларів. Остання сума - абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Його встановила оскароносна Шарліз Терон,за тісне спілкування з якою прихильники готові віддати будь-які гроші.

Ексклюзивний лот був виставлений на продаж в Сан-Франциско, де актриса вела добродійну церемонію на підтримку жителів Африки, які голодують. Терон збирала гроші для свого фонду Charlize Teron African Outreach Project, який разом з міжнародною організацією OneXOne поставляє питну воду і продовольство дітям Південної Африки.

Причому ідея продати поцілунок виникла стихійно, виявивши, що за її лот - двотижневу поїздку в ПАР - дають всього 37 тисяч. А в той же час її колезі Джеремі Пайвену вдалося продати двом охочим можливість брати участь на зйомках шоу "Оточення" на телеканалі HBO за 280 тисяч.

"Та я ні за що не піду звідси, допустивши, щоб Джеремі отримав більше. У мене ж є груди, врешті-решт", - обурилася Терон.

Трохи подумавши, зірка додала до двотижневої поїздки право поцілувати себе. Таку унікальну можливість тут же придбала одна з відвідувачок. Якійсь чарівній блондинці вдалося буквально забрати лот з-під носа чоловіка, який давав 135 тисяч доларів за традиційний поцілунок з Шарліз.

За словами очевидців, французький поцілунок двох жінок продовжувався 20-25 секунд. Слід також нагадати, що Терон відома своєю підтримкою сексуальних меншин.

Нагадаємо, два роки тому поцілунок з топ-моделлю Кейт Мосс обійшовся в 60 тисяч фунтів стерлінгів. Можливість придбав власник Topshop Філіпп Грін, проте замість безпосереднього спілкування з Кейт він вважав за краще передати своє право світській левиці Джемаймі Хан. В той же час визнаним рекордсменом серед чоловіків є Джордж Клуні, який заробив в 2007 році 350 тисяч доларів за традиційний поцілунок з дівчиною в рамках підтримки Фонду дослідження СНІДу, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон півхвилини цілувала жінку за $140 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути