четвер, 05 березня 2009 08:45

Шарліз Терон хоче бути схожою на Вікторію Бекхем (ФОТО)

Існує думка, що високі шпильки - доля низькорослих дівчат з величезними комплексами. Як доводять голлівудські діви, це зовсім не так. Деколи навіть досить високі дівчата не проти пройтися в туфельках із запаморочливої висоти шпилькою. Наочний приклад - оскароносна Шарліз Терон. Схоже, актриса не бажає відставати від колег в гонитві за титулом "найстильніше взута зірка".

На свій зріст (177 см) Шарліз точно поскаржитися не може. На будь-якій голлівудській вечірці високу та струнку зірку видно здалеку. Але на прем"єрі свого нового фільму в Парижі Терон вирішила піднестися над натовпом.

На презентацію картини "Палаюча рівнина" красуня-блондинка обрала міні-сукню із золотистого ламе та класичні туфлі від Christian Dior з підбором-шпилькою заввишки 5 дюймів (майже 13 см). Туфельки з чорної зміїної шкіри із золотим підбором вигідно підкреслювали татуювання у вигляді рибки на зоряній ступні. Та й на фоні режисера Гільєрмо Арріагі та своїх колег за зйомками 33-річна Шарліз виглядала досить переконливо.

Як відомо, останній рік серед голлівудських актрис розпочалося справжнє модне змагання. Оригінальні моделі взуття на фантастично високих підборах демонструють одна за одною Вікторія Бекхем (до речі, останній раз Пош відзначилася, взувши туфлі з 14-сантиметровим підбором, відправившись на прогулянку до парку), Мадонна, Єва Лонгоріа, Сара Джесіка Паркер та Кеті Холмс.

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон хоче бути схожою на Вікторію Бекхем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути