пʼятниця, 30 березня 2012 14:31

Робота в Лаврі займає у Влади Прокаєвої весь вільний час

Робота в Лаврі займає у Влади Прокаєвої весь вільний час
Колишня модель працює на безоплатній основі Фото: glamurchik.tochka.net

Влада Прокаєва таки працює в Києво-Печерській лаврі. Поки що позаштатно, але от-от для жінки обіцяють знайти місце в керівному ешелоні заповідника. Про це повідомляє ТСН.

Між тим, директор Лаври Вікторія Ліснича зізналась, що, коли в неї з'явиться вакансія керівниці закордонними зв'язками, на посаду прийде Прокаєва.

"Ця людина мені допомагає. На безоплатній основі. Якщо красива, розумна людина і вона дійсно професійна, а вона така є...Я бачу, що людина приходить на роботу. Людина, яка досягла в житті високого рівня і вона сидить буквально в маленькому кабінеті і працює, напрацьовує програми. Вона не отримує зарплати. І вона не планувалась на посаду заступника. Вона зараз робить презентацію заповідника на міжнародному рівні", - розповіла Ліснича програмі "ТСН.Особливе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не маю відношення до Києво-Печерської Лаври" - Влада Прокаєва

Директор запевняє, духівництво минуле Влади не обходить. Настоятель монастиря Владика Павло Прокаєву благословив. Сама ж Влада нової роботи і досі не коментує.

Знайомі колишньої моделі кажуть, нова робота займає в неї дуже багато часу. Від Нового року вона не з'являється вдома. Ані мешканці, ані охоронці будинку не мають гадки, куди зникла знаменита сусідка.

Зараз ви читаєте новину «Робота в Лаврі займає у Влади Прокаєвої весь вільний час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути