пʼятниця, 22 липня 2016 16:37

Помер учасник шоу "МастерШеф" Сергій Чібарь

Автор: ivona.bigmir.net
 

21 липня помер учасник 3-го сезону шоу "МастерШеф" Сергій Чибарь. Причиною смерті став інсульт. Про це повідомили на телеканалі СТБ.

"До останнього сподівалася, що це неправда, чекала спростування. Мовляв, помилка, рано ще говорити про результати. Але ні, Сергій. Тебе більше немає", - написала на стіні у Facebook знайома Сергія Світлана Панкова.

"Сережка, мы виделись несколько недель назад на медицинском проекте. Фотографировались, ты представил свою жену... Но какая то тоска и натянутость внутри словно тень витала рядом...Как же непредсказуема жизнь! - написала суддя "МастерШеф" Тетяна Литвинова. - Ти був безумовно найяскравішим учасником у 3-му сезоні, багато хто потім намагався наслідувати твій стиль... Пам'ять про тебе назавжди у наших серцях. Нехай тобі там буде набагато краще, радісніше і спокійніше... Любимо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці весілля судді "МастерШефа" Литвинової з російським бізнесменом

Сергій народився у місті Костянтинівка Донецької області. Переїхав жити до Вишневого під Києвом. Працював бренд-шефом в одному зі столичних ресторанів. Після закінчення шоу "МастерШеф" Сергій вів рубрику у програмі "Неймовірна правда про зірок" на телеканалі "СТБ".

Автор: vk.com
 
Зараз ви читаєте новину «Помер учасник шоу "МастерШеф" Сергій Чібарь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути