вівторок, 05 липня 2016 16:44

З'явилися подробиці весілля судді "МастерШефа" Литвинової з російським бізнесменом
5

Фото: Фейсбук

Суддя "МастерШефа" Тетяна Литвинова поділилась подробицями свого весілля з російським бізнесменом Ярославом Трухановим. На власній сторінці у Facebook розповіла, що не хотіла пишного святкування, але принципово забажала влаштувати гулянку поблизу Львова.

На весілля запросили 30 гостей. Прийшли найближчі родичі та друзі. Святкували в передмісті Львова у розкішному оздоровчому комплексі Edem Resort spa поблизу озера.

"Ми хотіли весілля в будинку і тільки в улюбленій Україні. Коли побачили цей готель, то зрозуміла, що лише тут треба робити весілля. Місце приголомшливе, коли заїжджаєш за ворота, втрачається відчуття часу і розуміння, що ти в Україні,- розповідає Литвинова. - Ми багато подорожуємо. Але таких розкішних місць ми не зустрічали. Тут прекрасний сервіс, чудова кухня, розкішне спа і ставлення персоналу. Тут кожного люблять і поважають.

В день весілля молодята посадили виноградну лозу в яблуневому саду.

"Ми шукали місце для весілля, в яке хочеться повертатися, як в милий серцю дім. І ми його знайшли. Тепер будемо провідувати місце нашого весілля щороку" - додає Тетяна.

Читайте також: Змінився до невпізнанності: Влад Яма відростив велику бороду

Нагадаємо, обранцем Тетяни став бізнесмен Ярослав Труханов. Пара жила в цивільному шлюбі кілька років. У ведучої є 17-річний син Володимир від першого шлюбу. Зараз він навчається в США.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися подробиці весілля судді "МастерШефа" Литвинової з російським бізнесменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути