пʼятниця, 18 травня 2012 10:47

Пітт зробив пропозицію Джолі через острах за її життя

Пітт зробив пропозицію Джолі через острах за її життя
Актриса братиме участь у небезпечній місії на прохання ООН ФОТО: AFP

Стало відомо, чому голлівудський актор Бред Пітт зробив пропозицію своїй давній подрузі Анджеліні Джолі. Виявляється, артист боїться за її життя.

Голлівудські знаменитості нічим не відрізняються від простих смертних в питаннях, коли вони стосуються створення сім'ї. Зазвичай шлюби укладаються зірками через шалене кохання, через незаплановану вагітність або з розрахунку. Однак і тут голлівудські зірки Бред Пітт і Анджеліна Джолі вирішили виділитися. Справа в тому, що стала відома справжня причина пропозиції руки і серця Пітта Джолі. Виявляється, Бред страшно боїться за життя Анджеліни.

Як не дивно, побоювання актора безпосередньо пов'язані з діяльністю Джолі в ООН. Нібито Бред боїться, що чергова місія організації може виявитися для його коханої останньою. Справа в тому, що в ООН Анжеліну Джолі, яка числиться послом доброї волі при організації у справах біженців (UNHCR), попросили допомогти в боротьбі з південноамериканськими наркоторговцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі хоче розтовстіти на 4,5 кілограми

А так як боротьба з наркоторговцями - це справа, пов'язана з великою небезпекою, Бред вирішив не витрачати час даремно і одружитися з Анджеліною. І численні прохання не менш численних дітей пари тут ні до чого. До слова, під час виконання минулого місії Джолі злякалася за своє життя і написала Пітту лист, який він повинен був розкрити у випадку, якщо з нею щось трапиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі хоче влаштувати собі екзотичне весілля

Взагалі, перед виконанням небезпечних місій з послами доброї волі проводять докладний інструктаж з правил безпеки. Від них також вимагають вказувати групу крові на випадок поранень і серйозних травм, якщо знадобиться переливання крові, тому побоювання Бреда Пітта далеко не безпідставні.

Зараз ви читаєте новину «Пітт зробив пропозицію Джолі через острах за її життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути