середа, 16 листопада 2011 09:59

Памела Андерсон зіграє Діву Марію у різдвяній постановці

Памела Андерсон зіграє Діву Марію у різдвяній постановці

Секс-символа "Рятувальників Малібу" Памелу Андерсон запросили зіграти у різдвяній біблійній постановці. Спекотна блондинка виконає роль Діви Марії.

Канадське телебачення в перший день зими представить на суд глядачів різдвяну постановку. Режисером призначений відомий комік Рассел Пітерс, тому цей скетч обіцяє бути новаторським, наповненим гумористичними сценками, музичними номерами і живим виступом комедіантів. Сам режисер у своїй постановці виконає роль Йосипа.

Дружину головного героя, непорочну Діву Марію зіграє ефектна блондинка і зірка "Рятувальників Малібу" Памела Андерсон. Пітерс запропонував їй настільки привабливу роль, і вона не змогла відмовити.

"Мій агент розповів, що це буде весела і легка постановка, щось на зразок пантоміми, а я просто обожнюю влаштовувати подібні виступи у себе вдома разом з дітьми. Я відразу ж погодилася, бо думаю, я можу набагато більше, ніж просто чудово виглядати в бікіні на екрані", - зазначила Андерсон.

Крім Памели, у постановці будуть задіяні інші голлівудські зірки та інші знаменитості - наприклад, співак Майкл Бубле. Творці скетчу обіцяють, що "різдвяне дійство Рассела Пітерса не буде схоже ні на одну з подібних святкових передач".

Варто зазначити, що Памела Андерсон є уродженкою Канади, тому до цієї країни у блондинки особливо трепетне ставлення. Нещодавно вона дуже сильно образилася, що канадська влада заборонила соціальну рекламу з нею в головній ролі. У рекламному постері, створеному групою із захисту тварин PETA, апетитна Пем зображується поділеною на частини, підписані французькою мовою як "шийка", "грудка", "окіст" та інші ласі частини. А над усім цим торжеством плоті красувався слоган: "У всіх тварин такі ж частини тіла".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Памела Андерсон просить у Обами дозволу на наркотики

Гігантський щит передбачалося розташувати на одній з площ Монреаля, але влада міста навідріз відмовилися від подібного шедевра, посилаючись на те, що "її вид суперечить битві за рівність між жінками та чоловіками". Розгнівана Андерсон заявила, що не очікувала від Канади такого "пуританства": "Дуже шкода, що в місті, відомому своєю прогресивністю, жінці можуть заборонити використовувати своє тіло для політичного протесту проти страждань курей і корів".

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон зіграє Діву Марію у різдвяній постановці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути