середа, 18 квітня 2012 10:11

Памела Андерсон заборгувала США півмільйона доларів

Памела Андерсон заборгувала США півмільйона доларів
Адвокати зірки повідомлені про ситуацію, що склалася Фото: fashiontime.ru

Податкова служба штату Каліфорнія опублікувала списки злісних боржників, які не виплачували прибутковий податок повністю. У числі порушників закону виявилася знаменита голлівудська актриса Памела Андерсон, а також популярний співак Лайонел Річі.

За даними податківців, зірка серіалу "Рятувальники Малібу" повинна негайно повернути державі 524 тисячі доларів. Виконавець мега-хіта "Hello" Річі заборгував 1,1 мільйона доларів.

В даний час адвокати Андерсон і Річі вже повідомлені про сформовану ситуацію. "Якщо кошти своєчасно не надійдуть у казну, на майно неплатників може бути накладений арешт", - вказали в податковій службі. Гострі на перо голлівудські репортери вже щосили жартують, що співробітники податкових служб, очікуючи надходження коштів від Річі, напевно наспівують слова з його пісні: "Привіт! ... Чи не мене шукаєш ти?".

Варто відзначити, що з американськими податківцями краще не жартувати. Деякий час тому голлівудський актор Веслі Снайпс на три роки відправився за грати. Саме таке покарання для зірки кіно визначили в суді за ухилення від сплати податків.

Також актор повинен сплатити штраф у розмірі п'яти мільйонів доларів. Суддя обрав для актора максимально сувору міру покарання, вирішивши, що за кожен рік, коли Снайпс не заповнював податкові декларації, він повинен заплатити сповна. І прирівняла незадекларований рік до року у в'язниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Памела Андерсон стала господинею нової гоночної команди

В обвинувальному висновку зазначається, що Снайпс тільки в 1996 і 1997 роках незаконно одержав від держави 15 мільйонів доларів з коштів, які він виплатив раніше у вигляді податків. Кіноактора визнали винним у навмисному ухилянні від заповнення податкових декларацій в 1999, 2000 і 2001 роках. При цьому з нього зняли серйозніше звинувачення в шахрайстві.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон заборгувала США півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути