пʼятниця, 23 березня 2012 18:11

Памела Андерсон стала господинею нової гоночної команди

Памела Андерсон стала господинею нової гоночної команди
Грудаста Андерсон вдарить автостайнею по Європі. Фото:gandex.ru

Команда Downforce 1, про створення якої було оголошено буквально на днях, ризикує привернути до себе більше уваги, ніж інші, навіть найуспішніші колективи, що готуються до виступу в турнірі ELMS. Співвласником і керівником команди оголошена Памела Андерсон, зірка Голлівуду, яка прославилася роллю в культовому серіалі "Рятувальники Малібу", а також (або навіть в першу чергу) розмірами власних грудей.

Поки невідомо, яка реальна роль відведена знаменитості в структурі команди - але в історії є приклади, коли голлівудські актори брали безпосередню участь в управлінні "стайнями", а не просто грали роль весільних генералів. Найзнаменитіший приклад - Пол Ньюман, який і сам неодноразово брав участь в гонках.

Downforce 1 виставить один або два автомобілі Aston-Martin GTE в гонках європейського рівня. Єдиним пілотом (і за сумісництвом менеджером) оголошено австрійця Маркуса Фукса, який має різноманітний гоночний досвід, але не досяг поки особливого успіху.

Найвищим досягненням для нього поки залишається перемога в чемпіонаті Австрії з картингу. Тим не менш, Андресон заявила, що розраховує через пару років привести свою команду в чемпіонат NASCAR.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон стала господинею нової гоночної команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути