понеділок, 22 квітня 2024 14:13

"Немає контактів" - Олена Кравець розповіла про стосунки з кумами Зеленськими

"Немає контактів" - Олена Кравець розповіла про стосунки з кумами Зеленськими
Олена Кравець про кумів Зеленських: немає контактів Фото: Instagram

Українська ведуча Олена Кравець помітила, як змінився президент Володимир Зеленський, який є її кумом. При цьому вони практично не бачаться через війну.

Каже, що хвилюється за Зеленських, бо вони лишаються для неї близькими людьми, розповіла ведуча на проєкті "У ліжку".

"Я хвилююся за нього, як за дуже близьку і важливу мені людину. Майже так само, як і за чоловіка. Я хвилююся, бо це дуже рідна моєму серцю людина, як і вся їхня родина. Той факт, що ми зараз менше бачимося, - він накладає відбиток, звичайно. Не те, що не менше бачимося, а ми не бачимося взагалі", - розповіла Олена Кравець.

Вона звернула увагу, як змінився його зовнішній вигляд, а також голос.

"Я бачу будь-які незначні зміни в голосі, в зовнішньому вигляді, я все це фіксую. Я не розумію, скільки всього йому доводиться витримувати, які важливі рішення приймати. Іноді мені здається, що це якийсь сон", - поділилася акторка.

Із родиною Зеленських Олена Кравець нині практично не бачиться та не спілкується. Однак нещодавно акторці випала нагода нарешті зустрітися з Оленою Зеленською. Ведуча розповіла, якою була їхня остання зустріч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не уявляла, якою силою наділена" – кума президента розповіла про характер Олени Зеленської

"У мене немає із нею контактів, тому що це безпека, і я це розумію. Нещодавно така була вдача побачитись, дуже швидко. Моя донька вела подкаст про ментальне здоров'я, Олена Зеленська була запрошеною гостею. Я, користуючись цією нагодою, просто приїхала на знімання обійнятися", - пригадала Кравець.

До речі, вкрай рідко ведуча може написати повідомлення Володимиру Зеленському. Востаннє вона в листуванні привітала Олену Зеленську з днем народження та попросила президента передати дружині її слова. Володимир Зеленський пообіцяв, що виконає прохання.

"Я вітала дружину Олену з днем народження і просила, щоб він передав. Відповів: "Дяк, все передам", - розповіла Кравець.

У грудні українська актриса комедійного жанру Олена Кравець вирішила поставити на паузу творче життя і роботу в "Кварталі 95". Причиною стали проблеми зі здоров'ям.

Кравець уточнила, що у неї кропив'янка. Останнім часом хвороба почала прогресувати. Тому їй було некомфортно перебувати на сцені.

Зараз ви читаєте новину «"Немає контактів" - Олена Кравець розповіла про стосунки з кумами Зеленськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути