середа, 14 грудня 2022 11:45

Олена Кравець більше не виступатиме: стала відома причина

Олена Кравець більше не виступатиме: стала відома причина
Актриса Олена Кравець не зніматиметься в шоу через загострення кропив'янки. Фото: stolychno.news

Українська актриса комедійного жанру Олена Кравець вирішила поставити на паузу творче життя і роботу в "Кварталі 95". Причиною стали проблеми зі здоров'ям.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній нагадала, що у неї кропив'янка. Останнім часом хвороба почала прогресувати. Тому Кравець було некомфортно перебувати в кадрі.

Олена уточнила, що поки не знає, коли повернеться до зйомок. Однак вдячна колегам, що поставилися до її рішення з розумінням.

"Я взяла паузу, але поки не знаю, на який термін. Мені було дуже приємно, що всі мене зрозуміли. Вони знають мене вже багато років і бачили, що зі мною відбувається", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець з'явилася на телеканалі із новою програмою

Зараз же Кравець є ведучою проекту "Тихий вечір". Вона розповіла, що з початком повномасштабної війни цінність кожного дня зросла, і вона не хоче проживати не своє життя.

Кропив'янка - шкірне захворювання, дерматит переважно алергійного походження. Виникають пухирці, схожі на ті, що від жаління кропивою. Сверблять. Кропив'янка займає третє місце за поширенням серед алергічних захворювань. Приблизно чверть населення переносить кропив'янку щонайменше раз протягом життя.

Олена Кравець приєдналася до команди "Кварталу 95" у 2000 році. 2005 року з'явилася телепередача "Вечірній квартал", де Олена зображала Юлію Тимошенко, Надію Савченко, Олега Винника та інших. У 2015-2019 роках разом із Володимиром Зеленським знімалася у серіалі "Слуга народу" на посаді голови Національного банку України, а згодом - прем'єр-міністра.

Зараз ви читаєте новину «Олена Кравець більше не виступатиме: стала відома причина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі