субота, 04 червня 2016 13:00

Настя Каменських розповіла, як Потапу вдалося швидко схуднути

Настя Каменських розповіла, як Потапу вдалося швидко схуднути
svitske.1plus1.ua

Співачка Настя Каменських вразила за минулого року стрімким схудненням, до спорту привчила і свого колегу, репера Потапа. Як скидає зайву вагу Потап розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Читайте також: Потап прокоментував чутки про роман з Каменських

"Він робить щоранку прес, бігає на пробіжку, купив новий велосипед крутий як у мера, і за ним їздить машина. Він їздать 5 діб містом", - говорить співачка.

Нещодавно дует відзначи 10-річчя на сцені.

"Очікувала що 10 років будуть і ми будео працювати, але те як ми будемо виглядати з Потапом, дуже чудово, мені здається, дует краще ще не виглядав", - говорить Каменських.

Настя відзначила свій день народження у канадському ресторані.

"Я ніколи не святкувала день народження і зараз мені захотілось -29, не 30, як ювілеї святкують. Чому канадський? Мені захотілось не няшності і пухнастості, як дівчата люблять: "я королева". У нас відкрився новий канадський бар, я подумала це дивно, але це фішка", - говорить Настя Каменських.

"У мене був дрес-код, мені будло дуже примно, дякую всім гостям, що всі одягнулись у біло-червоні кольори і танцювали. Мені кожний гість сказав: " це був кращий день народження, краща тематична вечірка", - додає зірка.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських розповіла, як Потапу вдалося швидко схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути