субота, 04 червня 2016 10:24

Потап прокоментував чутки про роман з Каменських

Потап прокоментував чутки про роман з Каменських

Репер Потап і Настя Каменських відзначили 10-річницю на сцені, про пару ходило чимало чуток, серед яких і те, що у них роман. Потап прокоментував плітки у передачі "Світське життя" на телеканала 1+1.

"Ми вже рідні люди один одному дуже, близькі, розуміємо один одного по-справжньому. Музика нас пов'язала, сильнішого зв'язку між людьми я не визнаю", - говорить музикант.

Та не все було так с добре у стосунках дуету з самого початку.

"Не було кастінга, була зустріч на якій ми познайомились. Я жартував у своїй манері, як завжди, у Насті своє почуття гумору. Вона на мене подивилась і фиркнула. Не можу сказати, що вона мені сподобалась, потім ми стали записувати пісню. У Насті міцний характер. Ми сварилися і потім випускали пісні, які ставали хітами, а наші стосунки ставали гіршими. Це парадокс, перші 3 роки, чим більше сварились, тим популярніше ставали, кріз терни до зірок. Останні роки 4 ми кайфуємо від своєї спільної роботи, тому що ми зрозуміли, що це проект долі, душі і любові", - говорить Потап.

Нещодавно Потап відствяткував 35 років гучною вечіркою.

"Я був у Казахстані на свій день народження. Знайшли український ресторан у Астані, влаштували там українську вечірку, у нас було мало часу. Замовили все що можливо. Відпочили шикарно всім колективом, дякую друзям, що там, у далекій країні, створили таку українську тусівку. Була дівчинка офіціантка, яка говорила з нами лише українською, це було дуже зворушливо, а після трьох чарок самогончику, горілочки, я зрозумів, що 35 - це лише тільки початок", - каже співак.

Зараз ви читаєте новину «Потап прокоментував чутки про роман з Каменських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути