пʼятниця, 19 липня 2013 08:32

Міка Ньютон хоче залишитися в Америці назавжди

Міка Ньютон хоче залишитися в Америці назавжди
Міка Ньютон Фото: ivona.bigmir.net

Міка Ньютон не збирається повертатися із Америки до України. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Це було б нелогічно з мого боку після того, скільки сил я витратила в Америці. Зараз мене запрошують співати на американських майданчиках виключно американські пісні. Для російського і українського артиста це великий крок в плані музики. Маю робочу трирічну візу. Зараз подаю документи на продовження. В ідеалі в Штатах я би хотіла лишитися назавжди", - каже співачка.

Разом з тим Міка не любить запитання про те, коли всі її американські успіхи можна побачити в Україні.

"Пробачте на слові, але в Україні такі люди, які не люблять радіти тому, що в мене відбувається. Українські журналісти про мої успіхи напишуть вже тоді, коли всі інші країни напишуть. І наші скажуть: "Ну, ладно, Міка гідна", - образилася співачка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Міка Ньютон показала своє червоне бікіні

Також Міка розповіла, що одяг любить купувати виключно в Америці, бо там дешево. А от елітні бренди навпаки дешевші в Європі, ніж в Штатах.

"Одяг купую переважно в Лос-Анджелесі. Там і якісно, і дешево. Вчора була з концертом в Запоріжжі і зайшла в магазин купити подарунки. В мене просто очі на лоб полізли. Біла сорочка для дитини коштує 50 доларів. Це дуже дорого. В Америці така коштувала б максимум 15 доларів. Ну а "Шанель", вона повсюди "Шанель", - зауважила Ньютон.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон хоче залишитися в Америці назавжди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути