четвер, 18 квітня 2013 09:56

Собака Міки Ньютон пошкодив машину співачки

Собака Міки Ньютон пошкодив машину співачки
Міка Ньютон Фото: like.lb.ua

Собака співачки Міки Ньютон 6-місячний лабрадор Моцарт з'їв коробку передач у її машині.

Про це вона розповіла 17 квітня під час прес-конференції у столичному агентстві "Обозреватель".

"Якось пішла на ринок за овочами, а Моцарта залишила самого в машині. За півгодини повернулася і ще на підході до машини зрозуміла, що щось не так: збоку біля пасажирського сидіння щось біліло. Коли відчинила двері, побачила, що Моцарт повністю вирвав коробку передач і обсмоктав усю шкіру, якою вона була оббита. Він і виду не подав, що зробив шкоду. Сидів на задньому сидінні і дивився мені прямо в очі", - розповіла співачка.

"Моцарт часто робить шкоду. Коли до мене приходять в гості подруги, він краде у них туфлі. Повільно відходить і махає хвостом: хоче, щоб його доганяли. Якось одній подрузі порадила: "Дай йому по морді, щоб більше такого не робив". Вона на це сказала: "Я не можу його бити. Він такий красивий". Після цього всі мої друзі називають Моцарта "Бред Пітт", - додала вона.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Міка Ньютон показала своє червоне бікіні

Моцарта Міка Ньютон купила шість місяців тому через інтернет.

"Про лабрадора мріяла вісім років. Не наважувалася завести собаку, бо не знала, що робитиму з ним, коли доведеться їхати на гастролі. А торік знайомий режисер почав умовляти, щоб завела собаку. Сказав, що на час гастролей зможу залишати його в готелі для тварин. Я піддалася цим вмовлянням і через інтернет замовила цуценя. Передати мені його мали в аеропорту. Коли прийшла туди, почула страшенний гавкіт. Одразу сказала своїй подрузі: "Я боюся. Це, мабуть, мій". Вона сказала: "Не може бути. Хіба він такий божевільний?" Згодом зрозуміли, що то гавкав таки мій Моцарт", - розповіла Міка Ньютон.

До Києва співачка приїхала на два дні. Моцарта залишила у друзів.

"Всі мої друзі страшенно його люблять і мені навіть не доводиться користуватися послугами готелів", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Собака Міки Ньютон пошкодив машину співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути