середа, 17 квітня 2013 20:05

Міка Ньютон пише казку

Автор: Фото: Світлана Корженко
  Міка Ньютон
Міка Ньютон

Співачка Міка Ньютон пише казку. Про це вона розповіла сьогодні під час прес-конференції у Києві.

"Зараз працюю над казкою. Головною героїнею буде дівчинка, яка дуже невпевнено почувається у цьому світі. Вона в усьому сумнівається, не розуміє, чому люди лицемірять, і намагається розібратися, чому у світі так багато брехні. Коли почала писати, зрозуміла, що це — важка праця. Тому схиляю голову перед усіма письменниками", - сказала вона.

"Коли пишу, переймаюся долями усіх своїх героїв. За дві години роботи над казкою стомлююся так, що хочеться спати", - додала вона.

Ідея написати казку прийшла до співачки після її концерту у місті Макіївка Донецької області.

"Я співала там торік. Коли концерт закінчився, одразу побігла до виходу, бо спізнювалася на літак. За мною слідом бігли діти, щоб взяти автографи і сфотографуватися зі мною. Вони бігли прямо на охоронців і кричали: "Міка!". Діти проводжали мене до самої машини. З кількома сфотографувалася, але з усіма просто не встигла. Коли їхала в машині до аеропорту, подумки почала з собою розмовляти: "Для чого ти взагалі співаєш, коли постійно поспішаєш і навіть сфотографуватися з дітьми не можеш?". Почала думати про те, як можна це виправити і показати усім дітям, як я їх люблю. Мені одразу прийшла ідея написати книжку, а потім і її назва з'явилася", - розповіла співачка.

"Хочу написати книжку трьома мовами — українською, російською та англійською. Розумію, що це — моя місія", - додала вона.

Також Міка Ньютон наголосила на тому, що сучасні діти дуже розумні та мудрі.

"Вони зовсім на схожі на нас і наших батьків. Сучасні діти дуже впевнено почувається і їм потрібна лише наша підтримка. Якось запитала у своєї 6-річної племінниці, в чому сенс життя. Вона подумала і сказала: "Сенс мого життя в тому, щоб допомагати людям". Жоден дорослий не зможе так мудро відповісти на таке питання", - сказала вона.

Нагадаємо, що останні 2 роки Міка Ньютон живе і працює у Лон-Анджелесі. До Києва вона прилетіла на два дні, щоб виступити на відкритті одного зі столичних магазинів.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон пише казку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути