вівторок, 23 квітня 2013 13:54

"Златі Огнєвіч треба було їхати на Євробачення з іншою піснею" - Міка Ньютон

"Златі Огнєвіч треба було їхати на Євробачення з іншою піснею" - Міка Ньютон
Фото: obozrevatel.com

Співачці Златі Огнєвіч, яка цього року представлятиме Україну на пісенному конкурсі Євробачення, варто було б обрати іншу пісню для участі у цьому конкурсі. Так вважає співачка Міка Ньютон. 2011 року вона брала участь у Євробаченні. Посіла 4 місце.

"Злата мені дуже подобається, як співачка. Але, чесно кажучи, я не в захваті від її пісні. Хотілося б, щоб на Євробаченні вона виконувала кращу композицію", - сказала вона.

"Я передивилася ролики усіх артистів, які братимуть участь у Євробаченні і можу сказати, що цього року рівень учасників високий. Серед них дуже багато тих, хто справді вміє співати. Впевнена, що цьогорічний конкурс буде сильним і Златі доведеться зібратися і постаратися, щоб достойно представити Україну на Євробаченні", - додала вона.

Міка Ньютон порадила Златі Огнєвіч під час виступу на Євробаченні бути щирою.

"Мій перший вчитель перед кожним виступом казав мені: "Міко, на сцені не треба нічого доводити. Просто вийди і покажи, що ти вмієш. Глядачі самі оцінять". На сцені головне - бути щирою. Треба заспівати по-чесному і тоді артиста точно запам'ятають", - сказала вона.

"Коли переїхала в Америку, мені там не раз казали, що пам'ятають мій виступ на Євробачення і голосували саме за мене. Це було дуже приємно", - додала вона.

Також Міка Ньютон сказала, що сучасні українські артисти розлінувалися і не хочуть над собою працювати.

"Коли приїхала до Києва і послухала пісні, які крутять на українських радіостанціях, мені стало сумно. Зрозуміла, що наші співаки розлінувалися і не хочуть над собою працювати. Якось моя викладачка з Лос-Анджелесу розпитувала про українських співаків. Я дала їй послухати одну англомовну пісню у виконанні нашої артистки. Коли вона дослухала до кінця, спитала: "А на якій мові і про що вона співала?". Соромно було казати, що артистка співала англійською".

Зараз ви читаєте новину «"Златі Огнєвіч треба було їхати на Євробачення з іншою піснею" - Міка Ньютон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі