пʼятниця, 02 грудня 2016 16:14

Марина Порошенко зізналася, що є прихильницею шоу "Голос.Діти-3"

Марина Порошенко зізналася, що є прихильницею шоу "Голос.Діти-3"

Дружина Президента України Марина Порошенко записала відеозвернення, в якому підтримала фіналістів вокального проекту телеканалу "1+1" "Голос.Діти-3" та розповіла про свою прихильність до проекту.

"Я з великим задоволенням хочу привітати фіналістів третього сезону вокального шоу "Голос.Діти-3". Останні півроку я уважно слідкувала за надзвичайно емоційними вокальними боями та разом зі всією Україною вболівала за своїх фаворитів", - прокоментувала Марина Анатоліївна Порошенко.

Перша леді має улюбленців у проекті "Голос.Діти-3". Але їх імена глядачі телеканалу "1+1" довідаються лише у фіналі проекту. Він відбудеться цієї неділі, 4 грудня, о 21:00 у прямому ефірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK прокоментував романтичні стосунки своїх підопічних на "Голос.Діти-3"

Фіналістами "Голос.Діти-3" стали Влад Фенічко й Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко й Іванна Решко з команди Потапа. Хто з юних талановитих вокалістів гідний стати кращим голосом України, тепер вирішуватимуть лише глядачі шляхом телефонного та смс-голосування. Адже на даному етапі тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап вже не можуть вплинути на долю підопічних. Переможець отримає звання Кращого голосу країни, пісню та кліп від телеканалу "1+1". А також тримісячну ротацію пісні на радіо й багато інших призів.

Зараз ви читаєте новину «Марина Порошенко зізналася, що є прихильницею шоу "Голос.Діти-3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути